Het verleden laten herleven in bestrating

Meer dan een halve eeuw natuursteen bij De Coninck Bij De Coninck Natuursteen zijn we al meer dan 50 jaar gepassioneerd door natuursteen. Ontdek onze geschiedenis en ervaar de sfeer van een familiebedrijf.

Slim omgaan met oude bestrating

Begin jaren zestig van de vorige eeuw besloten Pierre en Nicole De Coninck om een bedrijf op te starten in wegeniswerken. Zij gingen aan de slag voor private en openbare opdrachtgevers. Daarbij hadden ze het idee om de oude bestrating die ze toen opbraken te stockeren om in de toekomst opnieuw te gebruiken voor smaakvolle bestratings- en tuinprojecten.

Familiebedrijf groeit verder

In de vroege jaren tachtig stapte oudste zoon Stefaan De Coninck mee aan boord van het familiebedrijf, wat later gevolgd door Peter en Jean-Pierre De Coninck. Deze nieuwe impuls leidt ook tot de verhuis van de onderneming naar een groter terrein in de industriezone Hoogveld in Dendermonde. De Coninck focust op dat moment vooral op de oude bestratingsmaterialen.

Natuursteen in de picture

Begin jaren negentig legt Peter De Coninck zich toe op de invoer van kwalitatieve natuursteen uit Vietnam, India, China en Portugal. Die kwalitatieve natuursteengamma's worden aangeleverd per zeecontainer en zorgen voor een mooie uitbreiding van het aanbod. Kwaliteit is het codewoord voor alle ingevoerde natuursteensoorten. Op dat vlak doet De Coninck allerminst toegevingen. Intussen blijven ook de oude bestratingsmaterialen nog altijd in het assortiment.

Toekomst verzekeren

Met de uitbreiding naar een tweede site aan Vosmeer en de bouw van een vernieuwd toonpark en kantoorgebouw investeert De Coninck in een solide toekomst, waarbij degelijkheid en continuïteit permanent de hoofdmoot uitmaken. Daarbij staan een uiterst grote klantgerichtheid en kwaliteitszin centraal. Het familiebedrijf staat garant voor een uiterst modern machine- en materialenpark en blijft zo altijd een stapje voorop om de klanten de allerbeste kwaliteit te bieden. In ons uiterst overzichtelijke toonpark dompelen we u graag onder in de sfeer van hoogkwalitatieve natuursteen en staan onze medewerkers u graag bij in de selectie van uw favoriete natuursteen.

Bent u op zoek naar natuursteen van uiterst hoge kwaliteit en dat met een ruim aanbod? Neem dan snel contact op met De Coninck Natuursteen in Dendermonde.

Logo

Bij De Coninck begeleiden we u bij elke stap - van de selectie van uw natuursteen tot de uiteindelijke plaatsing.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: +32 (0)52 22 49 47
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0428.267.074

Contacteer ons

Heeft u vragen, wenst u meer informatie, of bent u klaar om uw natuursteenproject te starten? Wij staan klaar om u te helpen. Vul het formulier in of gebruik de contactgegevens om met ons in contact te komen.

[email protected] [email protected]
Vosmeer 14 9200 Dendermonde

Openingsuren

Ma
07:30 - 12:00 / 13:00 - 18:00

Di
07:30 - 12:00 / 13:00 - 18:00
Wo
07:30 - 12:00 / 13:00 - 18:00
Do
07:30 - 12:00 / 13:00 - 18:00
Vr
07:30 - 12:00 / 13:00 - 18:00
Za
Enkel op afspraak (10-13u)
Zondag
Gesloten